HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v deratizaci.
Systémová preventivní a represivní ochrana proti škůdcům.
Polymerová dezinfekce
Polymerová dezinfekce
Polymerová dezinfekce je speciální ošetření  povrchů, které má dlouhodobější charakter až 21 d...
Více >>
Přemnožení hlodavci hledají úkryty na zimu
Přemnožení hlodavci hledají úkryty na zimu

Více >>
Suché a teplé léto přeje hmyzu
Suché a teplé léto přeje hmyzu
Letní sezóna je pro většinu z nás příjemnou částí roku, kdy si užíváme dovolených a sluníčka. ...
Více >>
Zima za dveřmi: Pozor na nevítané náštěvníky !
1. 12. 2018 Myslete na svá obydlí a zabezpečte své objekty proti invazi hlodavců, kteří hledaj...
Více >>
Letní sezóna - likvidace vosích a sršních hnízd, štěnice
22.6.2017 Včera jsme přivítali první letní den. Přejeme Vám krásné léto a zároveň připomínáme,...
Více >>
Archiv aktualit

ZAVÁDĚNÍ SYSTÉMŮ SVP A HACCP

DSCF6087DSCF6086

Zásady správné výrobní praxe (SVP) lze považovat za základní kámen pravidel, kterými by se měli pracovníci v  potravinářství a gastronomii řídit. A proto, než se začnou v  potravinářských a gastronomických provozech  zavádět jakékoliv systémy, je potřeba zjistit v rámci vstupního šetřeníúroveň dodržování SVP a případně zajistit nápravu a navrhnout nápravná opatření k odstranění nedostatků. Posuzujeme: stavebně-technický stav, výrobní požadavky, úroveň sanitací a personální záležitosti.
 

Provozně organizační řád

Provozně organizační řád je nezbytný nástroj pro zvládnutí správné výrobní praxe (SVP) a základním kamenem pro stavbu dalších systémů HACCP (kritických bodů), firemních standardů, systému jakosti ISO 22000:2005, akreditace zdravotnických zařízení aj.

V rámci zpracování provozně organizačního řádu zpracováváme i cedule pro označení skladů a pracovišť.

V souladu s platnou legislativou naše společnost také vypracovává provozně organizační řády pro ubytovací služby, pro provozy wellness, fitness, sauny, odpadové hospodářství.

Zavádění systému HACCP

Podle Nařízení Evropského parlamentu a rady (ES) č. 852/2004 jsou všichni provozovatelé  potravinářských a gastronomických provozů  povinni vytvořit a zavést postupy založené na zásadách HACCP a postupovat podle nich.

Systém HACCP zavádíme pomocí programu HASAP Gastro Software nebo zpracujeme "papírový" Plán HACCP.

 Aby byly zavedené systémy funkční, je důležité jejich pravidelné ověřování. Proto nabízíme našim zákazníkům dlouhodobou spolupráci, která zahrnuje různou úroveň ověřování funkčnosti a správnosti zavedených systémů formou auditů či kontrol, a dále aktualizace dokumentace a up grade v případě software.


     

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.