HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v deratizaci.
Systémová preventivní a represivní ochrana proti škůdcům.
Polymerová dezinfekce
Polymerová dezinfekce
Polymerová dezinfekce je speciální ošetření  povrchů, které má dlouhodobější charakter až 21 d...
Více >>
Přemnožení hlodavci hledají úkryty na zimu
Přemnožení hlodavci hledají úkryty na zimu

Více >>
Suché a teplé léto přeje hmyzu
Suché a teplé léto přeje hmyzu
Letní sezóna je pro většinu z nás příjemnou částí roku, kdy si užíváme dovolených a sluníčka. ...
Více >>
Zima za dveřmi: Pozor na nevítané náštěvníky !
1. 12. 2018 Myslete na svá obydlí a zabezpečte své objekty proti invazi hlodavců, kteří hledaj...
Více >>
Letní sezóna - likvidace vosích a sršních hnízd, štěnice
22.6.2017 Včera jsme přivítali první letní den. Přejeme Vám krásné léto a zároveň připomínáme,...
Více >>
Archiv aktualit

Školství - odborné školy - výuka

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) udělila naší společnosti tyto akreditace:

  • akreditaci k provádění vzdělávacích programů akreditovaných pro účely zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů.
  • akreditaci k provádění vzdělávacího programu a vydávání osvědčení o absolvování: "HASAP Gastro Software ve výuce odborných předmětů". 

HASAP Gastro Software je vhodný jako výukový program pro odborné školy (odborná učiliště, střední a vysoké odborné školy).

Využití znalostí systému vedeného pomocí SW HASAP Gastro Software může absolventům škol pomoci po ukončení studia k lepšímu uplatnění na trhu práce, rychlejší orientaci v provoze při nástupu do praxe .

Program lze velmi dobře využít pro potřeby výuky žáků a pedagogických pracovníků pro oblast správné výrobní praxe při výrobě pokrmů a stanovení kritických bodů ve výrobě.

Program obsahuje 2 části:

Vzdělávací část

  • komplexní definice celého provozu
  • podrobný popis všech používaných technologií a materiálů ve vztahu k jednotlivým částem provozu
  • teorie nebezpečí vzniku kontaminace pokrmů
  • požadavky na výrobu pokrmů z hlediska teplot a časů pro příjem,
  • skladování, přípravu, konečnou  úpravu, expedici a výdej
  • problematika tvorby systémů HACCP aj.

Aktivní část

  • automatické zavedení systému HACCP a jeho následné provozování
  • každodenní zacházení s pokrmem v návaznosti na receptury
  • s možností  vkládání a editace vlastních receptur
  • způsoby měření teplot a časů v nejrizikovějších technologických postupech
  • dokumentace o prováděných činnostech a jejich zaznamenávání aj.

Služby související s programem

  • školení obsluhy SW
  • tvorba osnov pro výuku

Výhodou našeho SW programu je školní multilicence, tzn. instalace programu na všechny počítače ve škole či na domácí počítače učitelů připravujících se na výuku tohoto programu bez nutnosti doplácet další licence.

Nabízíme školení pro obsluhu programu a možnosti využití pro výuku za zvýhodněných podmínek. Dále jsme schopni pomoci s tvorbou výukových osnov v této problematice.

Soubory

SouborMŠMT-logo.jpg (105,27 kB)
123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.