HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v deratizaci.
Systémová preventivní a represivní ochrana proti škůdcům.
Polymerová dezinfekce
Polymerová dezinfekce
Polymerová dezinfekce je speciální ošetření  povrchů, které má dlouhodobější charakter až 21 d...
Více >>
Přemnožení hlodavci hledají úkryty na zimu
Přemnožení hlodavci hledají úkryty na zimu

Více >>
Suché a teplé léto přeje hmyzu
Suché a teplé léto přeje hmyzu
Letní sezóna je pro většinu z nás příjemnou částí roku, kdy si užíváme dovolených a sluníčka. ...
Více >>
Zima za dveřmi: Pozor na nevítané náštěvníky !
1. 12. 2018 Myslete na svá obydlí a zabezpečte své objekty proti invazi hlodavců, kteří hledaj...
Více >>
Letní sezóna - likvidace vosích a sršních hnízd, štěnice
22.6.2017 Včera jsme přivítali první letní den. Přejeme Vám krásné léto a zároveň připomínáme,...
Více >>
Archiv aktualit

OVĚŘOVACÍ POSTUPY A AKTUALIZACE SYSTÉMŮ

1-156949191-11194384

Ověřovací postupy a aktualizace systémů řízení = základní předpoklad pro správné fungování  jakéhokoliv systému (SVP , HACCP, standardy ISO 22000:2005, standardy nadnárodních obchodních řetězců, mezinárodní a národní standardy nemocnic).

Našim zákazníkům nabízíme tyto možnosti:
 

Audit systému HACCP

Pravidelné audity jsou základní formou ověřování systému HACCP. Doporučená četnost auditů je jedenkrát ročně. Cílem auditů systému HACCP je posouzení celkové úrovně zpracovaného systému, jeho úplnosti a funkčnosti v provoze. Ověřením běžných postupů správné praxe, kontrolou provozní a osobní hygieny se prověřuje účinnost nastavených standardů a postupů. Prováděním pravidelných auditů dochází k dlouhodobému a kontinuálnímu zvyšování úrovně poskytovaných služeb. 
Audit nabízíme i zákazníkům, u kterých jsme neprováděli implementaci systémů. V rámci zprávy z auditu posoudíme, zda nejsou v provoze porušovány zejména legislativní předpisy, jaká je úroveň uplatňování zásad SVP a systémů HACCP. Zároveň navrhneme doporučení pro zlepšení a případná opatření k nápravě.
 

Laboratorní rozbory 

Účinnost systémů HACCP lze ověřovat také prováděním laboratorních rozborů odebraných vzorků pokrmů (ověření zdravotní nezávadnosti) a stěrů (ověření hygieny prostředí).
 
Rozbory zajišťujeme prostřednictvím akreditovaných laboratoří.
 
Režim odběru vzorků nastavujeme na základě požadavků zákazníka, popř. na základě našeho doporučení se souhlasem zákazníka. Zajistíme odběry v místě provozu, transport vzorků do laboratoří, kde jsou provedeny analýzy. Výstupem je protokol s výsledky analýz. 

Jako součást ověřování a aktualizace systémů dále nabízíme:

  • Ověřování funkčnosti  monitoringu HACCP
  • Ověřování funkčnosti měřidel, kalibrace měřidel
  • Up grade Software - HASAP Gastro Software, HASAP QI Monitor 

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.